امواج مایکروویو وتهدیدبرای سلامتی نسل حال و آینده
توجه:لطفا هنگام مطالعه مطالب روشنایی نمایشگر خود را تنظیم کنید تا چشمانتان کمترین آسیب را متحمل شوند.
7دليل براي اينکه دستگاه مايکروويو خود را
به سطل آشغال بيندازيد.:
1- استفاده از غذاهاي مايکروويو شده باعث کاهش حافظه و لطمه به مغز مي شود.
2- بدن انسان نمي تواند مولکول هاي پاره شده در جريان مايکروويو را در متابوليسم بدن شرکت دهد .
3- توليد هرمورن هاي مردانه و زنانه دچار اختلال مي شود.
4- اثر خوردن غذاهاي مايکروويو شده در بدن ماندگار است.
5- مواد غذايي و معدني بشکل سالم وطبيعي به بدن نمي رسند.
6- غذاهاي مايکروويو شده باعث ايجاد انواع سرطان ها مي شوند.
7- غذاهاي مايکروويو شده باعث کاهش و اختلال سيستم دفاعي بدن مي شوند.
.........................................................................................................................................
امواج مايکروويو چيست؟
اين امواج مانند نورمرئي از جنس امواج الکترو مغناطيسي هستند که فرکانس بسيار بالا و طول موج بسيار کمي دارند تمام امواج راديويي ، مادون قرمز ، نور مرئي ، موبايل ، راديو ، ماهواره ... از جنس امواج الکترو مغناطيسي هستند و فرق آنها در فرکانس و توان تشعشع آنهاست. امواج مايکروويو در مسير حرکت خود يا پس از برخورد با ماده انعکاس پيدا مي کنند يا عبور مي کنند و با جذب ماده م شوند. اين امواج اگر به سطح فلزات برخورد کنند، منعکس خواهند شد، از شيشه و پلاستيک عبور مي کنند موادي که حاوي آب هستند مانند غذاها و بدن انسان انرژي اين امواج را جذب مي کنند.
مايکروفر چگونه کار ميکند؟
در مايکروفر يک وسيله بنام مگنترون Magnetron وجود دارد که اين امواج را توليد ميکند اين امواج با فرکانس
245مگاهرتز ايجاد مي شود ودر فضاي مايکرو فر پخش مي شود و توسط ديوار فلزي آن منعکس شده و روي ماده غذايي متمرکز مي شود . مولکول هاي آب درون غذا داراي دو قطب مثبت و منفي هستند و زماني که در معرض امواج ماکروويو قرار مي گيرند، با همان فرکانس امواج شروع به نوسان مي کنند و مرتباً جهت قطب مثبت و منفي آنها جابه جا مي شود. مولکول ها حدود ميليون ها بار در ثانيه نوسان مي کنند و در حين حرکت به مولکول هاي اطراف شان برخورد مي کنند.
درنتيجه به علت اصطکاک دماي ماده غذايي به سرعت بالا مي رود.
بسياري از محقق ها معتقدند که امواج ماکروويو آن قدر انرژي دارند که بتوانند ساختار مولکول هاي غذا را تخريب کرده وموجب سرطان شوند.وقتي که امواج مايکروويو به مولکول هاي مواد غذايي برخورد مي کنند باعث پاره شدن و تغيير ساختار آنها شده و ماهيت آنان را تغيير ميدهد و سپس شما اين مولکول هايي را که مثلا ديگر مولکول پروتئين نيستند را مي خوريد و بدن شما يک مولکول ناشناخته را دريافت کرده و بعدا تبديل به بافتهاي سرطاني در سمتهاي مختلف بدن مي شود.
در ضمن خود امواج مايکروويو مانند امواج موبايل آنتنهاي موبايل هم در صورت قرار گرفتن شمادر طولاني مدت باعث پاره شدن رشته هاي " دي ان اي"DNAبدن شما مي شود و فرزندان ناقص الخلقه و .... ايجادخواهد شد.
از آنجايي که بدن انسان نيز حاوي آب است، مي تواند امواج ماکروويو را جذب کند.
قرار گرفتن در معرض تابش مستقيم امواج ماکروويو مي تواند موجب سوختگي هاي عميق بافتي و آب مرواريد شود.
البته تمام اجاق هاي نشتي امواج دارند و اين بسيار خطرناک است.
اما اگر دستگاه ماکروفر شما قديمي باشد، يا قفل آن خراب باشد يا ضربه ديده باشد، ممکن
است در آن به خوبي بسته نشود و در حين روشن بودن دستگاه، اشعه هاي ماکروويو به بيرون نشت کنند که در اينصورت کار شما تمام است!
آيا از خود پرسيده ايد چرا انواع سرطان ها بتازگي و بشدت افزايش پيدا کرده است؟
بيش از 90% از خانههاى آمريكايى ميكروويو را دارند و براى آمادهسازى غذا از آن استفاده مي كنند.براى اينكه ميكروويو خيلى مناسب كار آنها را راحت كرده است.. البته مردم فكر مي كنند چون دولت جلوي مايكروفر را نمي گيرد پس خوب است! مثل سيگار چون دولت آن را توليد مي كند و جلوي آن را نمي گيرد پس حتما خوب است !
مرگ يک بيمار با تزريق خون مايکروويو شده!
در سال 1991 در ايالت اکلاهما در خانم Norma Levitt پس ا ز تزريق خوني که با دستگاه مايکروفر گرم شده بود تا به بيمار تزريق شود مرد. خيلي ساده اين اتفاق افتاد امواج مايکروويو باعث تغيير ماهيت مولکول ها و گلوبول هاي خوني شده بودند!
در مورد شير هم همين اتفاق خواهدافتاد در صورتي که شما شير را با مايکروويو گرم مي کنيد بدانيد که نوشيدني سمي مي خوريد که کم کم جان شما را خواهد گرفت .
منبع:www.m60.blogfa.com